CULTURELE NIEUWJAARS WANDELING MET PROEVERIJ


WEST-KRUISKADE
28 JANUARI OM 15:00 UUR

€ 25 PER PERSOON
CULTURELE NIEUWJAARS WANDELING MET PROEVERIJ

STARTPUNT: Richtingbord voor Bram Ladage, Kruisplein 157

LET OP: De tour van 15.00 uur is vol. Er is een extra tour om 17.00 uur waar je nog voor kan aanmelden.
Ga zaterdag 28 januari mee op tour met Léon Keekstra, ook wel bekend als de Stadsbemoeial. Je leert over de verschillende culturen en hun vieringen van Oud & Nieuw. Terwijl je over de West-Kruiskade een mooie route loopt kun je bijzondere plekken, lekker eten en mooie verhalen verwachten.
In Nederland is het alweer even geleden dat we klaarstonden met de oliebollen en hebben geproost op het nieuwjaar. Iets wat eigenlijk helemaal niet zo vanzelfsprekend is voor de rest van de wereld. Veel landen vieren Oud & Nieuw namelijk op een heel ander moment, met hun mooie, eigen tradities. Binnenkort staat Rotterdam volledig in het teken van de viering van het Chinees Nieuwjaar. Over het Chinese Nieuwjaar, maar ook over andere culturen en hun vieringen, wil Léon Keekstra je wat meer vertellen èn laten proeven.
In een tour van 75 minuten stop je bij vijf verschillende eethuisjes, restaurants en toko’s. De ondernemers van de eetgelegenheden vertellen je graag over hun speciale band met Oud & Nieuw, waarbij je een hapje krijgt, passend bij de viering van die cultuur. Een gezellige, leerzame en smakelijke middag is je in ieder geval gegarandeerd. Klinkt goed toch?
Voor €25,- kun jij je laten verrassen over wat de verschillende culturen te bieden hebben. Je kunt je aanmelden door een mailtje te sturen naar info@RCNY.nl.